Chlapi jak ste hrály???
Diskusní téma: DISKUSE
Datum: 11.04.2010
Titulek: Re: Re: NASRAT
Datum: 12.04.2010
Titulek: Re: Re: NASRAT
Špálu můžu jen pochválit.Naštěstí páteční tréninkový výkon se noepakoval a předvedl nám aj pěkný semafor.Sice sme u branky měli štěstí,protože sme to párkrát vyhodily z čáry,ale ti blbečci ze zlína si mysleli že do dostanou zadarmo a nakonec se hodně báli o výsledek.Všem co jeli díky za výkon a za to že sme to nezabalili.Škoda že sme pár těch nájezdu tři an jednoho nedokázeli proměnit,to by se z toho zlíňáci posrali úplně.
Datum: 07.04.2010
Titulek: POSLEDNÍ TURNAJ - PRŮSER!!!
Zdarec chlapi, jak už asi moc dobře víte - tuto sobotu (10.4.) hrajeme poslední turnaj v Morkovicích!!! Soupeři Bystřice a Zlín... VELKÝ PROBLÉM BUDE (JAKO OBVYKLE) V POČTU LIDÍ - já bohužel nemůžu (přestože bych rád jel), pořádám doma důležitý turnaj ml. žáků, dál NEMŮŽE jet Ďulda, což je hodně velký průser!!! Výzbroj nám prý půjčí, takže kdo se nabídne do brány?? Hlasuju pro Špálu, má s tím už hodně zkušeností.. Dál počítám, že pojedou SPOLEHLIVÍ lidé typu Mikes, Dan, Venca, Nix, Jose Bělaška a pevně doufám, že je doplní další - Domas, Gagi, Chrom, Kéra, Slov, Rosťa nebo Vaculíni... Můžeme konečně trhnout body narozdíl od ostudy, tak nám PROSÍM helfněte!!!! Nebuďte blbové a zrádci :D !!! Napište sem, kdo pojede a kdo ne (a hlavně proč)?? Musíme to odehrát, jinak nás čeká nemalá POKUTA!!! Díky za to, že nad tím alespoň zapřemýšlíte a nezachováte se jako........ Florbalu zdar..
Titulek: Re: POSLEDNÍ TURNAJ - PRŮSER!!!
Ja to klidne odchytam..D
V kolik hrajeme ty zápasy? Podlě časů ti řeknu, ale teď ti najisto nic nemůžu slíbit protože je možné že budu makat v práci... na rovinu ale říkám že v 5 lidech to prcám a nejedu nikam....
Titulek: Re: Re: POSLEDNÍ TURNAJ - PRŮSER!!!
FBC TJ Sokol Bystřice p/H (12:45) a FBC Zlín (16:30), ale 2. zápas tipuju začne dřív...
Když si každý řekne, že v 5-ti nejede, tak nakonec nepojede vůbec nikdo a můžeme jít do pr......! Mě serete..
Chytam ja.. potrebujeme hlavne hrace... Oni ma jeste rozchytaju v sokolce a v patek na treninku bude test...
OK, VÝBORNĚ!!!
Já jedu určitě, když už nic neumím, tak se odemě aspoň můžou odrážet míčky.... Co ale vím z posledního trenálu, tak José má prácu :-( Jo a máš naprostou pravdu Drgy s tím, že pokud si každý řekne, že v 5ti lidech nejede, tak se do kupy nedáme nikdy!
ano, je to tak, bohužel hrát nejedu.Měl sem dovolenů nahlášenů, ale bohužel mi ji zrušili:( ale jak sa tak dívu, možná je to dobře,lepší jak jet v 5ti lidoch někde trajdat..Doufám že sa někteří borci umoudří a pojedů..Jinak budu držat palce a Dane, snad sa budů odrážat aspon do branky:)