Tak jak se znám,tak zas pojedu,ale nejradši bych se na to už vysral.Jestli nás má jet jen pět,tak já klidně budu jeden z nich,protože sem na začátku sezony řekl že za Klobouky hrát budu a budu se snažit chodit,tak se na to nevyseru ani tentokrát.
Diskusní téma: DISKUSE
Datum: 07.04.2010
Titulek: Re: POSLEDNÍ TURNAJ - PRŮSER!!!
Datum: 08.04.2010
Titulek: Re: Re: POSLEDNÍ TURNAJ - PRŮSER!!!
To je aspoň řeč chlapa s kusem charakteru!!!
Datum: 09.04.2010
Titulek: Re: POSLEDNÍ TURNAJ - PRŮSER!!!
Zdar, hej ja bych klidne jel, ale bohuzel mosim do prace :(
Datum: 30.03.2010
Titulek: zakončení
Sezona se nám již pomalu končí ke konci a proto vyvstává otázka, co se zakončením.
Určitě bysme měli nějaké rozloučení se sezonou udělat, je pravda, že sezona se nám moc herně ani kolektivně nevyvedla, ale tím více bysme si měli sednout a tohle vše hodit za hlavu a spláchnout..
Určitě není od věci i mezitím probrat,co příští sezonu, já osobně bych rád hrál..
Tak piště prosím své komentáře a návrhy..
P.S.pro ty, jenž minulé zakončení neabsolvovali, měli sme ho na chatě Požár..
Datum: 30.03.2010
Titulek: Re: zakončení
Bylo by to určitě ku prospěchu - proberem co bylo, CO BUDE, popije se atd. Pokud máte nějakou chatu blíž než je Požár, vůbec bych se nezlobil... V pátek na trenále čau..
Datum: 18.03.2010
Titulek: CO???
Chlapi, jako nikoho jiného než mě, Mikese a Dana ten víkendový turnaj (resp. přístup spoluhráčů k němu) vůbec nesere???? Vyjádřete se všichni co hráli, bylo by to ku prospěchu....
Datum: 21.03.2010
Titulek: Re: CO???
A k jakemu??
Datum: 25.03.2010
Titulek: Re: Re: CO???
Soráč hoši důho sem tu nebyl... ale to co tu drgy napsal je pravda... jako beru, nebyl sem ani na jednom zasraném trenálu, ale kurva dojdu na zápas aj když si nepamatuju cestu z luční na město, k čem je že někdo řekne jo já pujdu ale budu chlastat a nakonec nepříde a radši si vypne mobil !!!
Titulek: Re: Re: Re: CO???
Tak se mi to líbí, i Ďulda se pustil do "buzerace"... :D CHLAPI - BUZEROVAT VÁS MĚ FAKT NEBAVÍ, ALE MUSÍTE VĚDĚT, ŽE NÁS VŠECHNY VÁŠ PŘÍSTUP K ZÁPASŮM PĚKNĚ ŠTVĚ ((MOOOOC SLUŠNĚ ŘEČENO :D))! Doufám, že se konečně ukážete na tréninku a budeme mít alespoň 2 pětky... Domas, Gagi a další kvalitní lidi - přijďte si čutnout florec!!! A příště na turnaji třeba KONEČNĚ někoho i porazíme a nebudeme za největší trotly, co hrají v šesti.... Rád bych skončil nepovedenou sezónu bodově! DEVILS FOREVER :))
Titulek: Re: Re: Re: CO???
Mimochodem - dobře jsem se u toho tvého zhodnocení ZASMÁL... YES!!! :D FAKT HUKOT...