Diskusní téma: DISKUSE

Datum: 14.04.2010

Vložil: Lukas

Titulek: Trenink

Je ted v patek este trenal???

Datum: 14.04.2010

Vložil: Drgy

Titulek: Re: Trenink

Jo, tréninky zatím do odvolání zůstávají NEZMĚNĚNÉ!!! Takže klidně přijďte, kdo má zájem....

Datum: 12.04.2010

Vložil: Mikes

Titulek: TRÁPENÍ U KONCE

Zdar všichni,sezonu máme ze sebou a je určitě potřeba si zhodnotit co se povedlo a co ne.Nevím jaký má smysl dělat nějaké zakončení,protože kdo by na něj přišel???V pěti se dá sice hrát a chlastat taky,ale myslím že tentokrát by byla účast určitě větší.Pokud nebudu počítat domácí zápasy,tak sme jezdili průměrně se dvěma na střídání a to byl jediný důvod našeho postavení v tabulce,protože si myslím že taková Bystřice a Hluk patří určitě za nás v tabulce,ale tam o to má někdo zájem a tak jen sme všem vždycky pro smích.Jako jediný z vás sem se prokousal celou sezonou a můžu jen říct,že se spousta utkání povedla a že výsledky vždycky nemluví o převedené hře.Můžu jen za sebe říct,že spousta z nás se výrazně zlepšila a že do příští sezony,pokud nějaká bude,tak nastoupíme ve větším počtu a s větším zájmem vás všech a že budete všichni bojovat,tak jak ty poslední utkání.Doufám že se povede aspoň nějaké zakončení a že když sme se pořádně nesehráli,tak že se sehrajem aspoň u piva.Floorbalu zdar

Datum: 12.04.2010

Titulek: Re: TRÁPENÍ U KONCE

Plně souhlasím s Mikesem! Sezóna začala výkonostně ne moc přesvědčivě, ale alespoň chodili lidi! Později se "SRÁČOVÉ", kteří nebyli schopní postavit se své pohodlnosti, na sezónu i na nás (co se snažíme) všechny, úplně vysrali a alibisticky to zabalili!!! Tohle není přístup chlapů, ale malých smrkáčů - můj názor! Když něco nejde, tak se na to vyseru - velice jednoduché!!! S takovýmhle přístupem to ve sportu, ale ani v životě nikdo nikam nedotáhne :D Prostě takovýma blbečkama absolutně pohrdám a v týmu je nechci! Mluvím pouze za sebe! POTŘEBUJEME LIDI, KTEŘÍ ŘEKNOU - JDU DO SEZÓNY ZA VŠECH OKOLNOSTÍ - AŤ UŽ SE BUDE PROHRÁVAT, NEBO VYHRÁVAT (PRO VÝHRU SE MUSÍ ALE NĚCO DĚLAT A NE PŘIJÍT NA TRENÁL A POKECAT SI O HOVADINÁCH - SLUŠNĚ ŘEČENO)! Sorry za tuhle ostřejší kritiku, ale takhle to bohužel cítím... Pozitivní na této sezóně bylo asi pouze to, že se do mančaftu vrátil Venca, Nix a Domas - 3 vynikající hráči, na které je spoleh (pokud to teda občas moc nepřeženou s % v krvi, že jo Domas :D :D)! Dál se mi líbí, že těch málo OPRAVDOVÝCH FÉROVÝCH CHLAPŮ, CO ZŮSTALO, NA SOBĚ ZAČALO MAKAT a technické tréninky (za poslední cca 2 měsíce) se projevili i ve hře! UŽ SE NA TO DÁ KONEČNĚ I DÍVAT A TO JE CO ŘÍCT!!! :D Zahráli jsme výborně v 6ti proti silným Počenicím a teď i proti Zlínu.... Jestli máme ale příští sezónu přihlásit, tak je potřeba sehnat CO NEJDŘÍV dostatečný počet hráčů!!!! Jinak to NEMÁ ŽÁDNÝ VÝZNAM - RÁD BYCH, ABYCHOM SE POHYBOVALI ALESPOŇ VE STŘEDU TABULKY! Kdo chce zůstat a bojovat, tak se mi ozvěte! Kdo nechce - adios amigos!!! Potřebujeme ale lidi, kteří se NEVZDÁVAJÍ JAKO MALÉ POSRANÉ HOLČIČKY UPROSTŘED ROZEHRANÉ SEZÓNY!!! Prosím o další příspěvky k této věci... Devils FOREVER!!!

Datum: 15.04.2010

Vložil: Dan

K té (teď už minulé) sezóně taky řeknu svoje. Když sem začínal, tak sem u hodně lidí cítil poměrně vysoké ambice co se týmu týká. Nebo se aspoň minimálně říkalo, že nechceme být poslední. Bohužel zůstalo jen u řečí, což mě hodně mrzí. Začaly první zápasy, první prohry a z velké počáteční euforie zbyly jen trosky. Spousta lidí sezonu zabalila v půlce a než aby bojovali, tak radši na zápas nejeli a nejednou díky tomu předem odsoudili celý tým k prohře. A nech mě nikdo nevykládá, že opravdu na každý turnaj měli práci a nešlo to dopředu naplánovat! Když přišlo na domácí turnaj, tak měli najednou všichni času dost… Nějak si nedovedu představit, jak by ta sezóna vypadala, kdysme do týmu nepřišli s Michalem a Špálou. A později taky Vašek, Nyx a Domas. Díky těmto všem chlapům se na ten náš floorbal dalo dívat. Škoda že ti tři posledně jmenovaní nepřišli trochu dřív. To by jistě bylo v tabulce víc bodů.
Jinak si myslím, že pokud chce mít tým nějaké vyšší cíle než jen usrané poslední místo, tak je nutné, aby k tomu měli odpovídající přístup všichni hráči. Pokud by na trenály chodilo pravidelně 9 – 10 lidí, tak bysme měli dvě stabilní dobře sehrané pětky, a potom by se o body báli i ti vsetíňáci. Neříkám, že bysme byli první v tabulce, tím chci říct, že bysme s nima dokázali hrát vyrovnané mače a nehrozilo by 19:0 nebo radování se z toho, že po třetině prohráváme ,,jen,, 5:0 …. Jenomže na tréninky chodí pravidelně 4-5 lidí, když se zadaří a příjde Iva, tak aj 6!! :-D A přitom si myslím, že ty trenály nejsou zas tak marné. Ty Drgyho technické cvičení mě ze začátku taky sraly a trochu sem je bojkotoval ( sorry Drgy :-D ) ale teď musím uznat, že přece jen k něčemu byly a já osobně - i díky nim, sem na sobě za tu sezonu zaznamenal posun k lepšímu. I když třeba jen malý, ale aspoň nějaký. Rozhodně sem si neřekl – nedaří se ti, tak na to ser… a že se mě kurevsky nedařilo! A ani mě to nikdy nenapadlo. Tím bych uškodil jedině týmu.
Jo a k tomu co napsal Michal – že se jako jediný z nás prokousal celou sezonou , tak s tím naprosto souhlasím! Absolvoval všechny zápasy a poctivě 99% všech trenálů. Za tento přístup si u mě vysloužil cenu za absolutní spolehlivost a v tabulce produktivity týmu mu první místo patří naprosto po právu! Howg, domluvil jsem!

Vložil: Mikes

Titulek: TRÁPENÍ U KONCE

Tož takovů chválu sem ještě nezažíl.Škoda že se na tuhle diskuzi nedívají i Ti frajeři(naši kdysi dávno spoluhráči) a nenapíšou svůj názor.Rád se pobavím nad tím jak nějaký superflorbalista z minulích sezon(těch které já sem nezažil) vymluví na to,že fakt nemohl a že ikdyž zná rozpis sezony půl roku dopředu,tak není schopný pomoct týmu,když ví že si tam jedeme pro prohru a že s pár hokejkama navíc to prohra být nemusí.Škoda že z těch patnácti lidí,které máme vypsané v seznamu s bodováním,se nedokáže na každý zápas dostat aspoň 8-10 borců a že tak jezdíme jak dementi s pěti hráčema a na střídače sedí jen matonka.Vždyť tam nikdo z vás nemusí jezdit s cílem uhrát 10 bodů do bodování,mě stačí že si zasportuju a zahraju si co mě baví.Šel sem na každý zápas ikdyž sem byl nemocný a bral sem antibiotika a nevysral sem se na to a makal sem do poslední minuty,tak nechápu proč s tím má problém zbytek týmu.Chybět třeba dva turnaje za sezonu pochopím u každého,že je něco neodkladného,ale když se podívám do statistiky s odehranýma zápasama,tak je mi na blití.Jen pro představu tak poslední turnaje v 5 a 6 lidech,fakt super.A když si odečtu hráče Nix,Domas,Vašek,Špála,Dan,Mikes,tak na poslední dvy turnaje jeli Drgy,Ďulda,Lukáš-takže jeden a půl hráče se dá dohromady na turnaj,sme fakt super parta.Kdepak je Slov,Gagi,Chromek ... ????Doufám že do příští sezony nastoupí jen lidi se zájmem.Doufám že si Drgy zařve aj u nás,tak jak u malých,a ty co nemají zájem,tak vykopne.Proč se máme trápit pro něčí lenost a pohodlnost.

Tvoje poslední věta vystihuje vše!!! ŘEKL BYCH TO TROCHU KOMICKY - DĚLAT ZE SEBE BLBCE KVŮLI BLBCŮM SE MI FAKT NECHCE :D :D Chlapi zeptejte se pokudmožno všichni svých známých, kdo by měl zájem hrát a musíme to dát co nejdřív dohromady... Pár lidí už mám vytipovaných, každý sežene jednoho člověka a jsme v klidu, jednoduché!

Vložil: memphistto

Titulek: Re: Re: TRÁPENÍ U KONCE

To se dohodneme na treninku...chcu sa s tebu domluvit tak na vseckem, protoze mam 4 schopne a spolehlive lidi navic takze at nas je tak 14 solidnich a spolehlivych aby sme na ty zapasy jezdili v 10 lidech. Navic to sou lidi, ktere to bavi a maji takovou praci, ze si dokazi zaridit jet kdykoliv. A budou chodit i na treninky.

Datum: 10.04.2010

Vložil: memphistto

Titulek: NASRAT

hrali sme skvele..co dodat... :D v 5 lidech lepsi vysledky nevycaruje ani kouzelnik

Datum: 11.04.2010

Vložil: Dan

Titulek: Re: NASRAT

Přesně tak!! Na 5 lidí to byl parádní výkon! Jen pro vaši představu - chvílema sme gottwaldov zamkli před jejich kysňou a ti chudáci nevěděli z které do které! A při konci se ještě pomalu báli o výsledek. A to jich bylo 9!!! Všech 6, co nás tam bylo odvedlo výkon na 200% včetně Špály, který sa neohroženě postavil do brány a chytal výborně si myslím!!!!!

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>

SPONZOŘI

www.eflorbal.cz

EXKLUZIVNÍ SLEVY pro členy FBK Devils - bližší info u trenérů a vedoucích oddílu!

SPONZOR - A

Široký výběr elektrospotřebičů za NEJNIŽŠÍ CENY!!!

SPONZOR - B

NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY VE VAL. KLOBOUKÁCH...

SPONZOR - C

Prodej + montáž oken - RYCHLE, KVALITNĚ, LEVNĚ!!!

SPONZOR - D

TA SPRÁVNÁ AUTOŠKOLA PRO VÁS!!!

SPONZOR - E

Místní oblíbený bar - široký výběr ALKO / NEALKO nápojů a VÝBORNÝCH JÍDEL!