To se dohodneme na treninku...chcu sa s tebu domluvit tak na vseckem, protoze mam 4 schopne a spolehlive lidi navic takze at nas je tak 14 solidnich a spolehlivych aby sme na ty zapasy jezdili v 10 lidech. Navic to sou lidi, ktere to bavi a maji takovou praci, ze si dokazi zaridit jet kdykoliv. A budou chodit i na treninky.
Diskusní téma: DISKUSE
Datum: 15.04.2010
Titulek: TO: Drgy
Datum: 16.04.2010
Titulek: Re: TO: Drgy
Ty krávo, 10 lidí na zápas.... Tak to je skoro tak hezká představa, jako noc s třema nadrženýma courama :-D
Titulek: POKEMON
zdarec ludi, rád bych věděl kdo má moje věci, ještě bych je někdy rád potkal :-D a jestli bude další sezóna tak semňů počítajte, ale na lavce :-) no a s tym vyhazováním hráčů bych to nechal tak, už jednou se něco podobného v klobuckém floorbale dělalo a nemělo to moc pozitovní následky...
Titulek: Re: POKEMON
Vystroj mam ja.. uz je pekne ususena... a vyvetrana jestli to chces aj vyprat tak staci rict. Jinak ti ju zavezu. Diky za puceni. Zase bych si aj zvyknul chytat :D A co se tyce vyhazovani hracu... tak je zbytecne met na soupisce 25 hracu kdyz jich bude hrat treba 14...asi tak nejak. Ty posledni dva turnaje mluuvi fakt za vse. Pokud se sezenou lidi, co budou spolehlivy a budou jak jezdit na zapasy tak na treninky tak je zbytecne met na soupisce dalsi hrace, kteri by dosli akorat na domaci turnaj, kde bysme sa akorat pohadali, kdo ze to vlastne bude hrat...
Titulek: Re: Re: POKEMON
Přesně tak,ta účast na domácím turnaji to byl pěkný humus od těch co na to srali už před tím a pak totálně.Já sem nenavrhoval nikoho vyhodit,jen sem chtěl aby si to přečetli ti kvůli kterým se jezdíme jen trápit a trochu si sáhli do svědomí a něco s tím svým vysraným přístupem udělali.Nechci znát váš názor na mě,ale myslím že bysme mohli uděla dobrý tým,kdy bylo víc zájmu od všech.
Titulek: Re: Re: Re: POKEMON
Můžu dělat maséra???
Titulek: Re: Re: Re: POKEMON
a já možu dělat zdravotníka?..prosím prosím, strýcu..:)
Titulek: Re: Re: Re: Re: POKEMON
Žádný zdravotník ani masér nebude,kdo by potom hrál??Už tak je nás málo.Jedině až nás bude na zápase deset,tak si můžem hrát na nějaké pozice.Ale toto si má řešit kapitám,což vlastně nevím kdo je.Ten původní(Chromek)trochu chybí a je to pro tým škoda,protože kvalitu měl.
Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: POKEMON
ano, to je škoda, ten chyběl nejvíc..jenže on to má složité se školů v Brně..a kapitán? myslím si že ted řešit kapitána je blbost ne?..kapitán sa volí většinu takto..týden před prvním zápasem či turnajem( nebo když chcu dřív, tak aj dřív) si celý tým sedne, navrhnu sa kandidáti a pak tajnu volbů pomocí papírku sa zvolí..a ne žádné samozvolení..ale na to je eště pořádně dost času:)
Datum: 14.04.2010
Titulek: AKTUÁLNÍ ČLÁNKY
Chlapi - ve starších a mladších žácích jsou aktuální články a myslím, že je povinností každého člena týmu si je přečíst!!!! Ať jste v obraze..... DEVILS FOREVER!!!