Diskusní téma: DISKUSE

Datum: 15.03.2010

Vložil: Drgy

Titulek: hahaaa

Omlouvám se překlepy a gramatické chyby, jsem to psal narychlo... Snad to pochopíte..

Titulek: BUZERACE TROTLŮ

Chlapi - pro ty, co mohli jet (ti co neměli zrovna práci nebo něco neodkladného) a vysrali (slušně řečeno) se na to, řeknu jediné!!! Je mi z vás blbě... V šesti lidech jsme odehráli dovolím si říct nejlepší zápas roku s Počenicema, bojovali jsme od začátku až do konce a mít jednoho ALESPOŇ JEDNOHO POSRANÉHO BLABA NA STŘÍDÁNÍ NAVÍC, TAK BYCHOM I VYHRÁLI!!!! Všem vám za sebe moc děkuju. Styďte se za sebe, špiny sobecké!!! O druhém zápase raději ani nemluvím, to už hrát fakt nešlo, všichni si sáhli na dno! Mě se zase ozvalo to posrané zranění a není to žádná prdel! Jste asi tak dementní a neuvědomujete si, že tam za vás muselo běhat pouhých 6 lidí, kteří do toho dali všechny své síly a dostali za to VELKÉ HOVNO! Jestli nejste schopní překonat svoji lenost a nechcete hrát pro kolektiv, tak nehrajte vůbec! Po včerejšku jsem zklamaný z vašeho trapného přístupu ke spoluhráčům a navíc kámošům! Počítám, že se ke mě přidají i další zúčastnění a řádně vás tady zbuzerují... :D

Vložil: Dan

Titulek: Re: BUZERACE TROTLŮ

Plný souhlas Drgy!!! Jak říkáš, tak to je...

Datum: 16.03.2010

Vložil: Mikes

Titulek: Re: BUZERACE TROTLŮ

má smysl buzerovat ty kteří o to nemají zájem??Vždyť je to bude trápit asi tak jak to že Klobouky hrají nějaký zápas.Strašně se mi líbily ty řeči které měli všichni na začátku sezony jaké to bude a jak vidím zůstalo jen u nich.Všichni ti KRETÉNI kteří radši spí do oběda a léčí opicu místo oby pomohli zbytku těch kteří za Klobouky bojují snad jen to že se do toho neměli pouštět,když to nemají v hlavách srovnané.KOLIK Z VÁS BLBEČKŮ SE OMLUVILO Z NĚJAKÉHO VÁŽNÉHO DŮVODU??JEN STE SE NA TO VYSRALI TAK JAKO PO CELOU SEZONU.Sezonu prosrali ti co se válí doma,ne ti co se na to nevyserou a makají i proti přesile.A k tomuto turnaji bych chtěl taky všem poděkovat,protože to byl konečně florbal a ne jen plácání.Zbývá nám už jen jeden hratelný turnaj,tak si snad najde čas víc lidí a pokusíme se tu sezonu zakončit vítězně ...

Datum: 11.03.2010

Titulek: WOOOOOOOW

Pánové a dámy... zkoukněte tohle

https://www.youtube.com/watch?v=Pz_ydacTwk4

Celkem sranda :D :D

Vložil: Pinďa

Titulek: Re: WOOOOOOOW

jeee to je to moje! :-D:-D:-D kdyz sa na to divu tak mna kuli bolija este ted!!!

Datum: 12.03.2010

Vložil: jose

Titulek: Re: WOOOOOOOW

to bohužel taky znám..:)

Datum: 10.03.2010

Vložil: Ďulda

Titulek: hooooooooovno

hej to sa hraje v sobotu nebo v nedělu? :-)

Datum: 10.03.2010

Titulek: Re: hooooooooovno

Hrajeme v neděli 14.3. Doufám, že zrovna nemáš fotbal, jinak jsme v pr...... Pánové - v pátek se na tréninku ukažte v co největším počtu, ať zase nejedeme v pěti... Jinak se počítá i s Vencou - právě mu vyřizuju licenci!!!! Ha hááá

Vložil: Ďulda

Titulek: Re: Re: hooooooooovno

Fotbal mám v sobotu a v pátek navečer takže trenál asi nestihnu, ale pojedu 100 %. Možná trošku plech ale pojedu :-D

<< 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>

SPONZOŘI

www.eflorbal.cz

EXKLUZIVNÍ SLEVY pro členy FBK Devils - bližší info u trenérů a vedoucích oddílu!

SPONZOR - A

Široký výběr elektrospotřebičů za NEJNIŽŠÍ CENY!!!

SPONZOR - B

NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY VE VAL. KLOBOUKÁCH...

SPONZOR - C

Prodej + montáž oken - RYCHLE, KVALITNĚ, LEVNĚ!!!

SPONZOR - D

TA SPRÁVNÁ AUTOŠKOLA PRO VÁS!!!

SPONZOR - E

Místní oblíbený bar - široký výběr ALKO / NEALKO nápojů a VÝBORNÝCH JÍDEL!