Diskusní téma: DISKUSE

Datum: 20.02.2010

Vložil: memphistto

Titulek: Re: ČLÁNEK...

no uz sem sa leknul :))

Datum: 16.02.2010

Vložil: Ďulda

Titulek: :-)

já chcu zaplatit novů masku :-) kdo mně ju kůpí :-D

Datum: 17.02.2010

Titulek: Re: :-)

ten kdo ti ju rozbil :D

Vložil: Drgy

Titulek: NOVÝ ČLÁNEK

Tak jsem trochu zapracoval na článku pro starší žáky!!! Ogaři - povinně si to všichni pročtěte, ať víte, co se děje a co se bude dít!!! Ještě to o něco málo doplním... + přidám i ml. žáky! Dejte mi čas..

Datum: 14.02.2010

Vložil: Drgy

Titulek: AKTUALIZACE

Aktualizoval jsem web.. zatím jen tabulky a některé výsledky! Články se budu snažit doplnit co nejdřív to půjde! V rámci možností... :D

Vložil: jose

Titulek: trapas

Hoši, všem kteří jste zostali na ten zápas se Vsetínem a bojovali ste, díky..a těm, kdo mohli přijít a nepřišli, tak jen jedno..ste srabové a zradili ste tým..

Vložil: Mikes

Titulek: Re: trapas

Rozhodně bych to nenazval trapasem,proti hráčům co hráli první nebo druhou ligu nemůžeme chtít víc.Za ten výsledek který sme předvedli nemůže těch pár hráčů co zůstali do konce na place,můžou za to jen ti kteří jasně ukazují jak je pro ně klobucký florbal důležitý.Všichni ti co říkají "Devils for ever",tak by se měli podívat na to kam ty své Devils dostali.Dokud nás bude chodit na trénink aspoň jedna pětka,což vzhledem k dnešnímu tréninku,kdy sem tam byl jen já,tak nemůžeme konkurovat nikomu.K výkonům při obou zápasech se radši nebudu vyjadřovat,každý ví sám jestli to co hrál je to s čím před sezonou do toho šel.Nikdo z nás nešel hrát novou sezonu s tím že skončíme poslední a určitě sme chtěli být tým,ale tým z nás bude až si to narovnáme všichni v hlavách.
PS:DÍKY TĚM CO TO NEVZDALI A BOJOVALI

Datum: 15.02.2010

Titulek: Re: Re: trapas

nelze nez souhlasit. I tak sem si proti vsetinu zahral za ty prvni dve tretiny nejlepsi florbal co sem zazil....i kdyz vysledek je nekde jinde

Titulek: Re: trapas

to ano,první třetiny to nebylo vůbec zlé..

Datum: 12.02.2010

Titulek: trenink pred turnajem

Zdravicko!dneska nejdu na trenink, nestiham..zitra (tj.sobota) dáme sraz v 11, ano?..tak to dneska moc s chlastem nepřežente, šak já na některé na plese dohlédnu:) KM

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>

SPONZOŘI

www.eflorbal.cz

EXKLUZIVNÍ SLEVY pro členy FBK Devils - bližší info u trenérů a vedoucích oddílu!

SPONZOR - A

Široký výběr elektrospotřebičů za NEJNIŽŠÍ CENY!!!

SPONZOR - B

NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY VE VAL. KLOBOUKÁCH...

SPONZOR - C

Prodej + montáž oken - RYCHLE, KVALITNĚ, LEVNĚ!!!

SPONZOR - D

TA SPRÁVNÁ AUTOŠKOLA PRO VÁS!!!

SPONZOR - E

Místní oblíbený bar - široký výběr ALKO / NEALKO nápojů a VÝBORNÝCH JÍDEL!