no uz sem sa leknul :))
Diskusní téma: DISKUSE
Datum: 20.02.2010
Titulek: Re: ČLÁNEK...
Datum: 16.02.2010
Titulek: :-)
já chcu zaplatit novů masku :-) kdo mně ju kůpí :-D
Datum: 17.02.2010
Titulek: Re: :-)
ten kdo ti ju rozbil :D
Titulek: NOVÝ ČLÁNEK
Tak jsem trochu zapracoval na článku pro starší žáky!!! Ogaři - povinně si to všichni pročtěte, ať víte, co se děje a co se bude dít!!! Ještě to o něco málo doplním... + přidám i ml. žáky! Dejte mi čas..
Datum: 14.02.2010
Titulek: AKTUALIZACE
Aktualizoval jsem web.. zatím jen tabulky a některé výsledky! Články se budu snažit doplnit co nejdřív to půjde! V rámci možností... :D
Titulek: trapas
Hoši, všem kteří jste zostali na ten zápas se Vsetínem a bojovali ste, díky..a těm, kdo mohli přijít a nepřišli, tak jen jedno..ste srabové a zradili ste tým..
Titulek: Re: trapas
Rozhodně bych to nenazval trapasem,proti hráčům co hráli první nebo druhou ligu nemůžeme chtít víc.Za ten výsledek který sme předvedli nemůže těch pár hráčů co zůstali do konce na place,můžou za to jen ti kteří jasně ukazují jak je pro ně klobucký florbal důležitý.Všichni ti co říkají "Devils for ever",tak by se měli podívat na to kam ty své Devils dostali.Dokud nás bude chodit na trénink aspoň jedna pětka,což vzhledem k dnešnímu tréninku,kdy sem tam byl jen já,tak nemůžeme konkurovat nikomu.K výkonům při obou zápasech se radši nebudu vyjadřovat,každý ví sám jestli to co hrál je to s čím před sezonou do toho šel.Nikdo z nás nešel hrát novou sezonu s tím že skončíme poslední a určitě sme chtěli být tým,ale tým z nás bude až si to narovnáme všichni v hlavách.
PS:DÍKY TĚM CO TO NEVZDALI A BOJOVALI
Datum: 15.02.2010
Titulek: Re: Re: trapas
nelze nez souhlasit. I tak sem si proti vsetinu zahral za ty prvni dve tretiny nejlepsi florbal co sem zazil....i kdyz vysledek je nekde jinde
Titulek: Re: trapas
to ano,první třetiny to nebylo vůbec zlé..
Datum: 12.02.2010
Titulek: trenink pred turnajem
Zdravicko!dneska nejdu na trenink, nestiham..zitra (tj.sobota) dáme sraz v 11, ano?..tak to dneska moc s chlastem nepřežente, šak já na některé na plese dohlédnu:) KM