Diskusní téma: DISKUSE

Datum: 12.09.2010

Vložil: jose

Titulek: Re: TRÉNINK

já mosím říct že mě taky bavil, a to hlavně proto, že nás tam bylo snad po třičtvrtě roce dostatek a že sme nehráli floorball proti malým ( nic proti nic, šak su dobří) ale proti sobě!!!

Datum: 13.09.2010

Vložil: vacuto

Titulek: Re: Re: TRÉNINK

mi to v patek nevyslo, ale tedka pujdu na 100pro!!!

Datum: 14.09.2010

Vložil: Chrom

Titulek: Re: Re: TRÉNINK

souhlas uplny...po nekolika letech mne to taky bavilo :-) rekli sme si a to sme hrali..na prvni trenal to bylo dobre!

Datum: 13.09.2010

Vložil: Dan

Titulek: Re: TRÉNINK

Mě se to taky velice líbilo. Zkusili jsme, co sme si řekli a fungovalo to. A myslím že docela pěkně. Ale je ještě dost co pilovat, o tom žádná...

Datum: 03.09.2010

Vložil: Drgy

Titulek: INFO-TRÉNINK

Po domluvě se Špálou bude ten informační trénink v NEDĚLI OD 14:00 V Sokolovně!!! Kdo nemá ještě zaplacenou herní licenci, tak mi přineste 500,-Kč! Budu to potom platit hromadně příkazem...

Vložil: jose

Titulek: Re: INFO-TRÉNINK

Diky Drgy, je nejvyšší čas..jinak vzít si aj hokejky?

Vložil: Mikes

Titulek: Re: Re: INFO-TRÉNINK

tak vemte si hokejky a dáme si tři na tři,kuželi necháme na halu

Vložil: Drgy

Titulek: INFORMAČNÍ TRÉNINK

Takže za:
1) díky za "podporu" :D ...
2) já chtěl info trénink udělat už minulý týden, ale Špála mi řekl, že to zařídí, tak budiž.. Ať se taky činí někdo jiný než jen já! Domluvíme se se Špálou a tenhle víkend to na 100% musíme dát!!!

F(ekal) B(oys) K(lub) Debils FOREVER :D :D

Datum: 31.08.2010

Vložil: Mikes

Titulek: Kdepak to vázne ????

Zdar Ďáblové,jakpak to vypadá s trénálama???nevím jak vy,ale já se těším na novou sezonu a hlavně na Drgyho "super" cvičení a doufám že je zas nebudeme absolvovat ve třech.Drgy napiš sem jak to vypadá s halou a kdy a v kolik trénály začínají.Určitě to nezajímá jen mě.Protože Špála mlčí jak partizán ...

Datum: 01.09.2010

Vložil: Dan

Titulek: Re: Kdepak to vázne ????

On promluví, dvojtý klistýr a zpívá jako sýkorka. Taky by mě to velice moc zajímalo co se bude dít, protože zatím se neděje vůbec nic - když pominu, že do sokolovny chodíme ve třech lidech....

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

SPONZOŘI

www.eflorbal.cz

EXKLUZIVNÍ SLEVY pro členy FBK Devils - bližší info u trenérů a vedoucích oddílu!

SPONZOR - A

Široký výběr elektrospotřebičů za NEJNIŽŠÍ CENY!!!

SPONZOR - B

NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY VE VAL. KLOBOUKÁCH...

SPONZOR - C

Prodej + montáž oken - RYCHLE, KVALITNĚ, LEVNĚ!!!

SPONZOR - D

TA SPRÁVNÁ AUTOŠKOLA PRO VÁS!!!

SPONZOR - E

Místní oblíbený bar - široký výběr ALKO / NEALKO nápojů a VÝBORNÝCH JÍDEL!