no ja jdu v patek jak na trenink tak na ples... beztak ples zacina az v 8... bystricu mosime porazit..no a na zlin mosime natrenovat oslabeni...protoze ja ty parchanty za minule znicim... nebo sebe... :D
Diskusní téma: DISKUSE
Datum: 04.01.2010
Titulek: Re: turnaj
Datum: 06.01.2010
Titulek: Re: Re: turnaj
tak tak..gottwaldov jeden zasraný..jo a jinak jak psal Drgy, přesně tak, řeklo sa že sezonu hrát budem tak ji dohrajme..a pak ..to už je na Vás..ale jestli to chcete zabalit, tak aspon řekněte, sem si chtěl KONEČNĚ kupovat novu florbalku, tak at ji nekupuju zbytečně:)
Datum: 06.01.2010
Titulek: Re: Re: Re: turnaj
kup si ju..hrat sa pristi rok bude... budu jeste borci co znam, ale az od dalsi sezony..asi 5... (hrali vseci minimalne par roku hokejbal a florbal hraju pravidelne na vsetine) takze ppokud to ostatni zabali tak se uvidi no...a uz by meli hrat myslim aj nek´teri z mensich (graclik,...) takze by nas melo byt dost
Datum: 24.12.2009
Titulek: vánoce
Všem ( včetně mě) přeju pod stromečkem od ježíška jedinou věc..at nás naučí hrát florbal!!! :)
Titulek: Re: vánoce
jj to by byl paradni darek :D uvidime komu co nadelil :D
Datum: 23.12.2009
Titulek: trenink
V patek normalne trenink tak dojdete
Titulek: Re: trenink
budu tam!!!
Datum: 20.12.2009
Titulek: jsem ze vsetina xd hraju za tj mez vsetin
kolikati myslite ze budete
Datum: 20.12.2009
Titulek: Re: jsem ze vsetina xd hraju za tj mez vsetin
No pri trose stesti budeme posledni..neni dulezite vyhrat, ale zucastnit se a ozrat :D...az budeme jezdit v 10 a ne v 6 tak mozna budeme i predposledni :D
Datum: 21.12.2009
Titulek: ano
no, abych pravdu řekl, ambice dostat sa na předposlední místo mňa už přešly:) spíš bych byl rád, kdybysme aspon jednůc zvítězili a doma, pánové, při domácím turnaji si neudělali ostudu..a když ne a jo, tak sa ožerem a bude:) a když jo a ne, tak sa ožerem taky:)