Dobrá práce hoši..!!!..aspon sem sa mohl podívat, jak sem hrál na kočku..takže díky čiči za kameru a drgy za střih!!!
Diskusní téma: DISKUSE
Datum: 04.12.2009
Titulek: Re: VIDEA..
Datum: 09.12.2009
Titulek: Re: VIDEA..
tak jsem sa cucal na 3 tretinu...nevypada to, ze jsem tam jenom chodil :D ale zas je tam pekne videt, ze ten borec co mi dal do drzky hokejku, ze mel jasne dostat 5min!!!
Datum: 10.12.2009
Titulek: Re: Re: VIDEA..
tobě by měl do držky dávat furt někdo abys pořádně hrál..
Datum: 11.12.2009
Titulek: Re: Re: Re: VIDEA..
to by moseli celemu tymu :P
Datum: 26.11.2009
Titulek: videa
co bude s tema videama z prvniho zapasu??... tyden pryc nikde nic...aspon to nekam hodte a dejte odkaz sem do diskuze...
Datum: 27.11.2009
Titulek: Re: videa
Je s tím celkem dost práce a já NEMÁM BOHUŽEL MOC volného času!!!! Pořád něco mesím řešit... Si pěkně počkejte! :D Ale díval jsem se na to a ostuda není..
Datum: 22.11.2009
Titulek: huráááá
v klidu se posadte na na židlu, at to s Váma nesekne, připravte šampanské a v práci nebo ve škole si vemte volno na oslavvy..páč at se to zdá neskutečné, Devils mají první bod!!!huráááá:)
Datum: 23.11.2009
Titulek: Re: huráááá
:)) ... konečně!
Datum: 24.11.2009
Titulek: Re: huráááá
Když uvážíš, že na jeden vstřelený gól jsou víc jak 3 obdržené, tak si myslím, že nic moc co slavit není... No ale zase lepší jak drátem do oka :-)
Datum: 24.11.2009
Titulek: Re: Re: huráááá
mosíme vyměnit golmana, jinak to nevidím :-) já si teď stejně asi chvilku nezachytam, mam v piči koleno...