...hm...ja, mikes a na zbytku sa necham prekvapit :D
Diskusní téma: DISKUSE
Datum: 02.07.2010
Titulek: kolik nas dnes dojde??
Datum: 21.06.2010
Titulek: Posily z Prlova
Takže milí ďáblové, právě jsem mluvil s Tomem z Prlova a dozvěděl jsem se to, co sme většina tak nějak tušili a to, co jeden z nás ví už nějakou dobu a není schopný to tady KURVA NAPSAT! S těma 5ti počítat nemůžeme! Bohužel... takže se podle toho budem muset přizpůsobit. No, vypadá to, že o ten základ nakonec bojovat nebudeme muset :-D
Datum: 21.06.2010
No tak to je škoda..těšil sem sa,že přijdu nějaké dobré posily a trošku nás nakopnu..ted to je na nás,jak sa k tomu postavíme..bud sa hecneme a trošku před sezonu zamakame,nebo to bude jak letošní sezonu..a to by bylo dost špatné..
Datum: 22.06.2010
Titulek: Re: Posily z Prlova
Ta nejaka doba je tyden... a pred statnicema sem odmital cokoliv resit... (proc to tady mam kurva psat, kdyz hledam jeste jine), abych pak cetl, takove blbe pripominky?? Ted me to prijde tady jak ve skolce na pisecku... stezovat, zalovat, ale to je tak vsecko...
Datum: 23.06.2010
Tak sem si říkal že konečně něco předvedeme,když se nebudeme plazit vysílení v pěti po hřišti,ale Špála nezklamal.Škoda že to bylo všem jasné od začátku.Já sem v té iluzi nežil ani chvilku,protože kdyby měli zájem tak dávno dojeli.Tak vzhledem k tomu že nás mělo být nějakých 15+ tak nás bude 10+ což taky neni málo.Bohužel tréninky(mimochodem pořád sou,tak nevím proč si nikdo nechodí zahrát) sou navštěvované hodně bídně,zakže sehranost dvojice nám nebude nic platná,protože nás hraje pět a tolik nás bylo na trenálu naposled někdy v březnu.Dojděte si zahrát protože ač se to nezdá tak ono to není tak daleko vzhledem k tomu co umím(e). FBK(Fekal Boys Klub) DEBAKLS FOREVER
Titulek: Re: Re: Posily z Prlova
Tak už sem sa tady dlouho nepobavil :-D Konečně něco záživného a né řeči typu Bude to takové nebo onaké a skutek utek atd. ...
Titulek: Re: Re: Re: Posily z Prlova
Ano ano chlapci... taky jsem se pobavil!!! Zase to vidím na trapnou sezónu s takovýmto vašim POSRANÝM PŘÍSTUPEM a NAVÍC LHANÍM O TOM, JAK TO BUDE SUPEEER... Pro ty, kdo chtějí hrát a nedělat ostudu - DEJTE SE DOKUPY A ALESPOŇ SEM NAPIŠTE NĚJAKOU TRAPNOU VÝMLUVU, PROČ JAKO NETRÉNUJETE!!! FEKAL BOYS FOREVER :D :D
Datum: 24.06.2010
Titulek: Re: Re: Re: Re: Posily z Prlova
Takže..je pravda že ted na treninky nechodím..jednak su docela dost v práci a za další, když už mám čas, jdu si zatrenovat,ale ne flrobal,ale jiný sport,kterému se ZÁVODNĚ přes léto věnuju..navíc,tyto treninky co ted su stojíja za starů bačkoru!!!jediné co mi něco dá je Drgyho cvičení,které ale stejnako děláme tak may.20 minut čistho času..a pak abyh hrál na borečka proti 13ti letým ogarom,kteří su sice dobří,ale..tak to díky,to si raději pujdu zaběhat na hodinku do lesa a budu spokojený člověk..takže suma sumárum,na podzim se mnu počítejte, fyzicky se připravím sám - s fyzičku problém nemám, a techniku začnu vypilovávat na treninkoch před sezonu, až za něco budu stát..mějte sa..ale P.S.jak budu mět samozřejmě čas,tak sa na trenik stavím..např.zitra možná dojdu...jo a P.S.II : řekl sem to upřímně co si myslím, tak snad se nezlobíte!! P.S.III jo a místo tady siláckých ře¨čí bysme sa měli domluvit např.o víkendu že bysme sedli k Heblainoi,probrali minulu sezonu a nějak se domluvili co dál..piště návrhy:)
Datum: 25.06.2010
Tak k těm k těm tréninkům:možná by bylo dobré kdyby ste na ten trenál občas zašli,páč Mikesa nebaví hrát jen s malým(třebaže výškově mezi ně patřím).Rád bych si zakombinoval,ale samotnému me to moc nejde.Takže já dneska dojdu a jak bude malá účast tak to pro tuto sezonu věším na hřebík a pujdu orientálně běhat s Chozém do lesa.A k té závěrečné poradě se přidávám,nemůže jen plakat taky na netu,měli bysme ti jít někam zapit(hlavně mY notoři),jinak nám uteče aj Ďulda uteče a to by byla smrt klobuckého florbalu ...Zdar večer borci
Datum: 29.06.2010
Tys to psal navalený nebo co? Samá chyba, samý překlep :-D