Diskusní téma: DISKUSE

Datum: 02.07.2010

Vložil: Drgy

Titulek: Re: Re: Posily z Prlova

JJ, chce to míň chlastat Michale :D :D

Datum: 14.06.2010

Vložil: Chrom

Titulek: co bude kua???

hej napiste sem nekdo co bude kua?? co se bude dit jako??budou ti novy hraci nebo co bude??na co se jeste ceka??co bude s trenalama ted,proc se netrenuje? bude nejaky scuk nebo co??nebo kdy se nekdo z vedeni rozhoupe?? hej nebavi me to ted sedet na prdeli kdyz mozu trenovat!!! uz se nekdo vyjadrete kua sak to jde do prdele a jeste ta sezona nezacala...devils forever

Datum: 15.06.2010

Vložil: Drgy

Titulek: Re: co bude kua???

Tréninky jsou zatím normálně v pátek a v neděli... Tenhle pátek tam ale nebudu, mám odpolední v práci, takže nestíhám! Ale nebudu ho rušit - dojděte v co největším počtu a zahrajte si nebo potrénujte, to už nechám na vás... V neděli ve 12 se mnou počítejte!

Datum: 15.06.2010

Titulek: Re: Re: co bude kua???

dobre kouci diky.ja taky tento vikend nemozu mam poseldni teorii...rad bych ale slysel neco od spaldy jak to vidi...rikals ze to budes vest tk co bude nebo jak? jsou ti hraci? dame nejakeho scuka abysme to poresili vsechno nebo jak?chtelo by to uz promyslat ternali na leto jestli se bude vubec neco dit..ale myslim ze nam by to rozhodne prospelo...

Datum: 16.06.2010

Vložil: memphistto

Titulek: Re: Re: co bude kua???

Asi takhle...ted momentalne do pondelka nic resit nebudu... v pondeli mam statnice, resit budu pak. Treninky jak psal drgy jsou, ale nepredpokladam, ze by z muzu byla valna ucast....navic v patek neprijdu ani ja, protoze sem v brne. Jakmile skoncuju se skolou, dam to dokupy a domluvim nejaky sraz, kde se vsichni domluvime. V nedeli bych se na treninku mel ukazat.

Datum: 16.06.2010

Vložil: jose

Titulek: Re: Re: Re: co bude kua???

tak hodně štěstí!!!at sa ti státnice vydaří..a chromovi zkušky takej..at pak máte dost elánu do tréninku:)

Datum: 17.06.2010

Titulek: Re: Re: Re: Re: co bude kua???

ok ..diky

Datum: 25.05.2010

Vložil: Ďulda

Titulek: Výstroj

Špálo neměls mně dovézt výstroj v nedělu? Já už bych sa s ňů po nekolika měsícoch rád potkal a zachytal si v ní :-)

Datum: 26.05.2010

Vložil: Mikes

Titulek: Re: Výstroj

To jako že bys došel chytat na trénink v pátek???Potřebujem konečně zjistit kdo bude dvojka,protože jinak si vezneš hokejku a pujdeš do útoku :-)

Datum: 27.05.2010

Vložil: Ďulda

Titulek: Re: Re: Výstroj

No chcu dojít ale fakt jako nevim když mi někdo neni schopen vrátit výstroj kterou si půjčil...

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>

SPONZOŘI

www.eflorbal.cz

EXKLUZIVNÍ SLEVY pro členy FBK Devils - bližší info u trenérů a vedoucích oddílu!

SPONZOR - A

Široký výběr elektrospotřebičů za NEJNIŽŠÍ CENY!!!

SPONZOR - B

NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY VE VAL. KLOBOUKÁCH...

SPONZOR - C

Prodej + montáž oken - RYCHLE, KVALITNĚ, LEVNĚ!!!

SPONZOR - D

TA SPRÁVNÁ AUTOŠKOLA PRO VÁS!!!

SPONZOR - E

Místní oblíbený bar - široký výběr ALKO / NEALKO nápojů a VÝBORNÝCH JÍDEL!