Diskusní téma: DISKUSE

Datum: 01.09.2010

Vložil: jose

Titulek: Re: Re: Kdepak to vázne ????

no chtělo by to udělat páteční infomační trenink..

Datum: 02.09.2010

Vložil: Mikes

Titulek: Re: Re: Re: Kdepak to vázne ????

Hlavně si všichni uvědomte že začínáme za tři týdny a sehrávat se budeme jak loni dva dny před zápasem a pak tam budem jak banda dementů pobíhat po hřišti a nikdo nebude vědět co hrát.Takže aspoň ten informační trenál by proběhnout měl,takže pane trenére kdy???

Datum: 02.09.2010

Vložil: vacuto

Titulek: Re: Re: Re: Re: Kdepak to vázne ????

Ja bych ho udelal v nedelu :) V patek mam jit delat zkusky na rozhodciho, ale moc sa mi tam nechce. jeste jsem nevidel pravidla. Ve stredu jsem sa vratil z dovolene. Snad se je dneska nebo zitra naucim :D

Datum: 24.08.2010

Vložil: jose

Titulek: nová sezona

Zdravím všechny ďábly!!!
Jako sem již předtím předepsal, do nové sezóny můžete se mnou počítat, mám florbal rád a snad ho budu mět rád i po další sezoně..
Ohledně tréninku sem sa již bavil aj s Chromem, který hrát bude a domluvili sme sa, že treninky by měli začat nejpozději začátkem září.
Co sem sa zatím bavil, s Vaculčíkama možem snad počítat taky, Domas taky by měl chodit a další?..pokud je kontaktujeme, myslím si že snad kývnou taky.
Minulá sezona se nám hold nepodařila jak herně, tak i kolektivně, přes pausu sa snad vše vymazalo a do nové vstoupíme s čistým štítem.jak psal memphistto, letos je počet soupeřů vyšší,ale zase snad přijatelnější.
Jinak ohledně licence prosím memphistta, pokud by tu dal nějaký návod a instrukce jak a kde, kolik a do kolikáté ho se licence platí, už sem to všechno zapoměl.díky

Datum: 25.08.2010

Vložil: memphistto

Titulek: Re: nová sezona

Licence je za 500. Platiote pres FIS, na strankach unie. Kde se vam po kliknuti zaplatit licenci vygeneruje variabilni symbol. Zaplatit je tam psano do konce srpna. do konce srpna zverejnim tady soupisku hracu na pristi rok. A pak se dohodneme kdy by vsem vyhovoval aspon jeden cas, kdy by mohli dojit na trenink.

Datum: 20.08.2010

Titulek: LICENCE

nezapomente si vsichni zaplatit licenci na letosni sezonu (aspon ti co by chteli hrat) a taky sem napiste, kdo chce vsechno pristi sezonu hrat, ta zacnu mit nejaky seznam, kolik nas bude... kdyz bude dostatek lidi, budou mit muzi treninky samostatne. Napred sepisu seznam a pak bysme se domluvili na case ktery by nam vyhovoval (alespon jednou tydne, abysme trenink meli sami). Z úpuvodnich tymu co byli loni,zustali jen hluk B a bystrice, takze letos to konecne bude aspon zajimave... jako takove pocenice C!! bysme porazit mohli :D..Jinak kdo chce hrat dejte vedet co nejdriv...at vim s kym pocitat.sezona zacina 25,9 a letos hrajeme 2x doma. Treninky bych videl nejpozdeji na zacatku zari. Pokud mate dotaz piste sem.

Datum: 24.08.2010

Vložil: Drgy

Titulek: Re: LICENCE

Já hrát chci! Když se mi turnaje nebudou křížit s mladýma, tak pojedu na 100% vždy... Ale to není žádné překvapení :D Na tréninky taky dojdu, pokud nebudu zrovna v práci.. Měli bychom dát nějakou informativní schůzku třeba teď o víkendu, kdyby to sedělo více lidem. Ještě to proberu se Špálou.. Floru zdar :))

Datum: 07.08.2010

Titulek: CZECH OPEN!!!

Zdarec florbalisti,
neměl by někdo z vás zájem jet se mnou do Prahy (12. - 15.8.) mrknout na CZECH OPEN!!! Bude to určitě stát za to ;) Nemusí to být na celý turnaj, třeba jen na dva dny.... Samotnému se mi tam fakt nechce :D Kdyžtak pište na FB nebo mobil! Dííík

Datum: 06.08.2010

Titulek: ....

1) Drgy mas nove klice od sokolky??
2) Stastlivec Vojtech Trcka ma u me penezenku..nechal si ju v sokolce

Datum: 07.08.2010

Titulek: KLÍČE

Zatím nemám, ale snad je pořeším co nejdřív, vedoucí Sokola je na dovolené, tak to musím řešit oklikou...

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

SPONZOŘI

www.eflorbal.cz

EXKLUZIVNÍ SLEVY pro členy FBK Devils - bližší info u trenérů a vedoucích oddílu!

SPONZOR - A

Široký výběr elektrospotřebičů za NEJNIŽŠÍ CENY!!!

SPONZOR - B

NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY VE VAL. KLOBOUKÁCH...

SPONZOR - C

Prodej + montáž oken - RYCHLE, KVALITNĚ, LEVNĚ!!!

SPONZOR - D

TA SPRÁVNÁ AUTOŠKOLA PRO VÁS!!!

SPONZOR - E

Místní oblíbený bar - široký výběr ALKO / NEALKO nápojů a VÝBORNÝCH JÍDEL!