Diskusní téma: DISKUSE

Datum: 19.10.2009

Vložil: Ďulda

Titulek: Re: Re: nepiju :-D

Drgy mně ten dotazník nejde stáhnůt, pošli mně ho prosimťa na mail Dulda78@seznam.cz

Datum: 16.10.2009

Vložil: Ďulda

Titulek: ...

nemlaťte sa, prosim... diky :-D

Vložil: gagoš

Titulek: Re: ...

tebe zmlatime,jak nebudes pit. :)

Vložil: jose

Titulek: tak tak..

Celý obsah článku beru na sebe, psal jsem ho já a stojím si plně za ním..je to můj názor a pokud s tím nesouhlasíte, dokažte to na příštím turnaji..snad se každý nad tím zamyslí, nebude jak malý hledat chyby na druhých atd,.ale najde chyby u sebe..snad se trošku aspon tímto rozhoupeme, neb končit zase na posledním místě by asi nikoho netěšilo.

Titulek: Re: tak tak..

jestli to byl pokus nas vyhecovat k lepsim vykonum, tak to se ti moc nepodarilo.

Vložil: Chrom

Titulek: Prvni turnaj muzu

Hosi nevim jak vy kurva ale kdyz nekdo napise ze druzstvo nedoznalo vyraznejsich zmen tak mu asi do¨bre vymrdava..jako kdyz mame mezi sebou dva nove hrace,drgyho ktrey nehral rok,odesel nam mara,evza,bracha..chbyel kera ,ales.. tak na to ze mame dve lajny to je docela dost ne?! a co byste cekali ze zahrajem?poprve co sme hrali v takovych lajnach,jsme hrali co kdo mohl ale jak sme se meli hledat na hristi..a kurva jeden trenink nestaci..no to vite ze ne,jeste kdyz mame pred turnajem a hrajem proti malym..nic poroti nim,to vubec ale uz dete do prdle s tim hranim proti nim,to musi zmizet..ten trenink jde do hajzlu,nas to nebavi..a vim ze se vam to v obrane keca ze hrájem picu a nedava,e goly(cituju drgyho),ale jak se mame prosadit,kdyz na treninku mame prostor na cele hriste a v zapase nam nikdo neda ani metr( a to proste tak je..drgy videls sam ze jak ses doatl do sance tak ses posral a misto toho abys vystrelil tak zavezls micek do prdele se slovy ze ses bal vystrelit)..a s tim hodnocenim taky bezte do pice..jedine tim rozhadavate tym a davam za pravdu plne gagimu..to se fakt v te hre neda behat na prazdno a nebavi to..a nevyraznou strelbou..kdybyste napsali ze dsem hral hovno tak to beru,ale s tim jste se netrefili ,prislo mne ze jsem nastrilel hodne..proste kdyz trefite golmana do prilby,dvakrat tycku tak nevim..sory ale nepadalo to..a ty clanky taky trosku s rezervou..mne prislo ze ten druhy zapas sme hrali a oni dvali goly..padaly jim tam nejvetsi haluze a nam hovno..a to ze sme si dali ctyri vlastanky tak to podme potom hrat no..to hodnoceni ale moc dobry napat neni..kdyz gagi hraje celou lonskou sezonu bez chyby kde ho postavite,jezdi na kazdy turnaj a prehazuje sichty a pak o nem nekdo napise po prvnim turnaji pan neviditelny..no moc to nepotesi,uprimne receno ja na jeho miste bych se na vas vyjebal..a ukazte me reseni kolik trenalu chcete a jak..vy jste blazni vole..kazdy kdo muze tak chodi jak se da..proste nemame jenom flor,my to brali fakt jako zabavu,ale ted to zacina vic srat..a na to ze jsme teprve zacali..no nevim jestli nebylo lepsi drzte partu nez si mindrakama kttere si nekdo vyleje na netu rozhadat tym..kdyz jste tak chytri tak jezdete za mnou do brna a budem trenovat kazdy den..sory za ty sproste slova ale fakt ste me timto kurevsky nasrali !!! jinak hezky den

Titulek: Re: Prvni turnaj muzu

Jsi se nejakl rozepsal. :-) Kecat umi kazdy, jsem zvedavy, jak se kazdy pripravi na pristi turnaj. Jinak v sobotu jsem si vzal na turnaj dovolenou a vim, ze priste dovolenou vyuziju uplne jinak a ne urcite volnem na turnaj a pak aspon nemusi takove srance poslouchat, chvalu od Vas slyset nepotrebuju a ani nechci! Myslete si o tom co chcete, ale nemame 12 roku, aby jsme psali takove hodnoceni.
Vloni nas jede na turnaj 6, dostaneme 10 a my jsem za debily, ze jsme dostali, ne ti co zustali doma. Mam ja to zapotrebi?

Datum: 25.10.2009

Vložil: kučík

Titulek: Re: Prvni turnaj muzu

kurva to je článek.................

Datum: 15.10.2009

Titulek: turnaj

Budu mluvit hlavně za sebe. Rád si poslechnu kritiku, ale podle čeho se dělá to hodnocení? Když člověk nedostane za celý zápas 1(slovy jedinou)náhrávku od obrany a naše jediné řešení založení útoku je náhravká zpět do obrany a následne odevzdání míčku soupeři, tak to opravdu nebaví a je zcela logické, že asi bude někdo "pan neviditelný", nebo jste čekali, že i bez náhravek budu pravidelně dávat 5+4? Tak to Vás asi bohužel sklamu. Až pokazím 4 z 5 nahrávek(myslím tím opravdu nhrávku), tak nepovím ani slovo,...

PS: nevěřím, že celý článek je jenom Joseho dílo. :)

Toť asi vše.

Datum: 10.10.2009

Vložil: čičik

Titulek: turnaj

:-D haaaaaa ste si odvezly tak kocovinu!§:-D

<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>

SPONZOŘI

www.eflorbal.cz

EXKLUZIVNÍ SLEVY pro členy FBK Devils - bližší info u trenérů a vedoucích oddílu!

SPONZOR - A

Široký výběr elektrospotřebičů za NEJNIŽŠÍ CENY!!!

SPONZOR - B

NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY VE VAL. KLOBOUKÁCH...

SPONZOR - C

Prodej + montáž oken - RYCHLE, KVALITNĚ, LEVNĚ!!!

SPONZOR - D

TA SPRÁVNÁ AUTOŠKOLA PRO VÁS!!!

SPONZOR - E

Místní oblíbený bar - široký výběr ALKO / NEALKO nápojů a VÝBORNÝCH JÍDEL!